Professioneel ontgiften voor vitaliteit van binnenuit

Een behandeling bestaat uit:

 • Eén vitality-meting waarbij indicaties uit het apparaat komen die wijzen naar een mogelijke oorzaak van uw klachten
 • Een behandeling met het Matrix-apparaat waarbij blokkaden in uw rug worden opgeheven, spieren en verklevingen los raken, organen worden geactiveerd en waarbij ook een grote ontlading van electromagnetische stress plaatsvindt. Daarnaast komt de stofwisseling weer goed op gang waardoor uw lichaam beter in staat is om gewicht te verliezen.  Uw bindweefsel, spieren en cellen krijgen weer lucht!
 • Een diffusie voetbad waarbij de losgemaakte afvalstoffen worden uitgeleid via de voeten. U ziet het water vervuild raken door de afvalstoffen die voor een groot deel uit uw lichaam komt.

Een rivier die stroomt blijft schoon. Als er blokkades ontstaan, dan kan de rivier niet meer stromen en raakt vervuild. Zo is dat ook met het lichaam. Als toxines zich ophopen, dan kan er geen genezing in en door het lichaam plaatsvinden.

Onze behandeling kan effectief zijn bij:

 • Ontstekingen
 • Fibromyalgie
 • Stress
 • Uit balans voelen
 • Bijnieruitputting en burn out
 • Frozen Shoulder
 • Slaapproblemen
 • Grauwe huid
 • Slechte doorbloeding
 • Buikklachten
 • Chronische vermoeidheid
 • Het voorkomen van gezondheidsklachten

Uw lichaam moet geholpen worden om de afvalstoffen kwijt te raken.

Wat wij met de apparatuur doen is dat wij de rug korte tijd vacuüm zuigen. Hierdoor worden de afvalstoffen naar de oppervlakte gezogen. De afvalstoffen komen dan in het lymfesysteem terecht. Via het lymfesysteem kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd.

Het bindweefsel en de spieren worden korte tijd vacuüm gezogen. Hierdoor komt het met toxines belaste bloed naar de oppervlakte.

 

Tegelijkertijd stimuleren en activeren we alle ontgiftings-organen zodat het lichaam de vrijgekomen afvalstoffen goed kan afvoeren. Dit doen we met bio impedantie speciaal gericht op de organen. Uw lichaam geeft daarnaast via elektroden pathologische verstoringen aan het apparaat, die worden omgekeerd en ‘teruggegeven’. Zo stimuleren we het lichaam in de juiste richting en activeren het zelfherstel.

De behandeling vindt plaats op de rug. Elk orgaan wordt geactiveerd via bio impedantie. Bio impedantie wordt ook steeds meer gebruikt in de reguliere geneeskunde.

Tot slot worden de afvalstoffen direct via de voeten uitgeleid met behulp van een diffusie voetenbad. Waarom via de voeten? Omdat onder de voeten vele duizenden zweetklieren zitten. Door middel van diffusie worden de positief geladen afvalstoffen, via de zweetklieren het voetenbad ingetrokken naar de negatief geladen ionen die zijn afgegeven door de spoel in het voetenbad. Het effect is vaak direct merkbaar. Het voelt net zo verfrissend als een onweersbui na een warme zomerdag, maar dan 10 maal in het kwadraat.

Het effect is dat u afvalstoffen kwijtraakt die vaak de oorzaak is van uw klachten.

Het voetenbad aan het begin (schoon water)

Het voetenbad aan het eind (vervuild water). De afvalstoffen zijn via de voeten in het voetenbad terecht gekomen. Het voetbad wat wij gebruiken is onvergelijkbaar met elk ander voetbad. Het voetbad wat wij gebruiken is het enige bekende voetbad dat direct tijdens de behandeling urinezuur kan laten uitscheiden via de voeten.

Maar voordat wij een behandeling beginnen, meten we het lichaam dus altijd eerst door met een vitality-check. Met dit apparaat zien wij indicaties die de richting aanwijzen naar de oorzaak van het verlies aan vitaliteit. U wordt doorgemeten bij de intake. De intake is nu tijdelijk met korting. U kunt een afspraak plannen via de planningsmodule.

Voorbeeld van een meting. Klik om te vergroten.

 

Wij bevelen u aan de recensies te lezen om te zien wat een behandeling kan doen. Klik hier.