Contact

AFSRPAAK MAKEN
U kunt alleen een afspraak maken via het planningssysteem.

VRAGEN
Alle info staat op de site. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u mailen naar vragen@ontgift.nu of bellen naar 0182 23 51 33

VERHINDERD?

Bij verhindering wordt u verzocht uiterlijk 48 uur van te voren bericht te geven.
Bij afzegging binnen 48 uur voor een afspraak, of bij niet komen voor een afspraak zonder af te zeggen, brengen wij 100% in rekening.

Wij zijn aangesloten bij Incass, het incassosysteem van de Koninklijke Vereniging Gerechtsdeurwaarders.

Wat vragen de meeste mensen?

Als het zo goed werkt, waarom is het dan nog niet bekend?

 

Omdat artsen alleen een behandeling erkennen als er klinisch onderzoek naar is gedaan. Klinisch onderzoek duurt echter vaak wel tientallen jaren en kost miljoenen. Omdat een behandeling niet te patenteren is, is er niemand die het onderzoek wil financieren.

En zolang het niet klinisch bewezen is dat de behandeling werkt, zullen grote instanties niet kunnen erkennen dat een behandeling werkt.

Wordt de behandeling vergoed?

Nee, de behandeling wordt helaas niet vergoed omdat wij onafhankelijk werken. U dient deze zelf te betalen per pin direct na de behandeling. U kunt de facturen van de behandeling + de reiskosten indienen bij de Belastingdienst onder ‘zorgkosten’, maar het is niet zeker dat u iets terug krijgt.

Een behandeling is vaak een goede investering in uw leven.

Hoeveel behandelingen heb ik ongeveer nodig?

Wij gaan altijd uit van ongeveer 6 tot 8 behandelingen voor het beste resultaat. Meer behandelingen komt niet zo vaak voor.

Voor welke klachten kan de behandeling werken?
 • Ontstekingsreuma
 • Chronische vermoeidheid
 • Grauwe huid
 • Ongewenste kinderloosheid
 • Slechte doorbloeding
 • Hormoonklachten
 • Darmklachten
 • Opgeblazen gevoel
 • Stress
 • Burn-out
 • Bijnieruitputting
Wat kost een behandeling?

 

U kunt eerst een kennismakingsafspraak maken. U krijgt dan info over hoe de behandeling precies werkt, u krijgt een gratis meting waarin we kijken wat er precies speelt in uw lichaam en u kunt direct een behandeling proberen. Deze kennismakingsafspraak kost maar 120 euro. U zit dan verder nergens aan vast. Sowieso zit u nooit ergens aan vast tijdens de behandeling. U kunt stoppen wanneer u wilt.

In totaal zijn na de kennismakingsafspraak vaak nog 6 á 7 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Deze kosten 95 euro per keer. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

 

Als mijn klachten verminderen tot verdwijnen, is dit dan blijvend?
Het kan dat uw klachten wegblijven. Maar omdat we zo veel vervuiling tot ons krijgen, is het raadzaam om elk jaar 1 of 2 afspraken te plannen voor het onderhoud.
Heb ik garantie dat het werkt?
Geen enkele therapeut kan garanderen dat hij / zij uw klachten gaat verminderen of oplossen. Wij kunnen daarom ook niet zeggen dat een behandeling bij iedereen de verwachting zal waarmaken. Wij kunnen wel beloven dat uw lichaam helemaal vrij wordt gemaakt van afvalstoffen. Dit is in 70% van de gevallen de oorzaak van pijnklachten.
Ik heb al veel geprobeerd. Waarom zou dit wel werken?
Als u de behandelingen die u al eens heeft geprobeerd kritisch bekijkt, waren deze wel te onderbouwen met gezond verstand? Nam het de werkelijke oorzaak wel weg? Of was het gericht op een tijdelijke verbetering?

 

 

 

Het lichaam is prima in staat om te ontgiften. Daar heeft de natuur voor gezorgd. Waar de natuur alleen geen rekening mee heeft gehouden is dat wij tegenwoordig veel toxines binnen krijgen. Denk aan de vervuilde lucht die wij inademen, verzorgingsproducten die eigenlijk niet zo verzorgend zijn, synthetische medicijnen, voedsel wat vervuild is door toevoegingen en vooral bestrijdingsmiddel (DDT, Glyfosaat, Agent Orange).

Ontgiften is dus van levensbelang in deze tijd om het lichaam schoon te houden. Vele klachten kunnen dan verminderen tot verdwijnen.

Wat is zo uniek aan uw behandeling?
Noordeinde Clinic is de enige bekende kliniek in Nederland die met natuurwetenschappelijke apparatuur het lichaam kan ontgiften.

 

 

De behandeling van Noordeinde Clinic is onvergelijkbaar met een sapkuur, thee of andere manieren.

Artsen zeggen dat er geen oplossing is voor veel klachten
Artsen zeggen pas iets als het met klinisch onderzoek onomstotelijk is aangetoond dat een behandeling werkt. Klinisch onderzoek is echter zeer kostbaar en duurt vaak wel 20 jaar. Daarnaast wordt klinisch onderzoek uitgevoerd door de farmaceutische industrie. Deze industrie verdient miljarden met de verkoop van medicijnen en heeft geen belang bij een oplossing zonder medicijnen. Het is voor hen daarom niet rendabel om onderzoek te doen naar natuurgeneeskundige behandelingen.

 

 

Wij tonen aan dat onze behandeling werkt op basis van reviews. U kunt deze reviews lezen en doorklikken om te controleren of een echt persoon deze heeft geschreven. Echter zult u pas merken wat een behandeling voor u doet door het gewoon te proberen!

Contactgegevens

Wij kunnen vertellen hoe goed de behandeling voor u is maar uiteindelijk gaat het erom dat u zelf ervaart wat het doet.

Plan daarom een kennismakingsafspraak in via de boekingsmodule. Dan vertellen wij u uitgebreid wat de behandeling inhoudt, u krijgt een gratis meting en u kunt alvast een behandeling proberen voor €120. Dit is een tijdelijke prijs ter kennismaking.

Vestigingen

Gouda
Hanzeweg 17
2803MC GOUDA

Den Haag
Plaats 33, etage 1 t/m 3
2513AD DEN HAAG