Ervaringen

professioneel ontgiften

De wachtkamerReview for Fibromyalgie

4/5

70% pijnvrij

Posted by Nicky

De operatie door dokter Bauer in Zwitserland heeft bij mij niet geholpen. Twee operaties :1 aan de rechter elle boog en 1 aan de linker enkel. Alleen veel geld uitgegeven voor nul comma nul effect. Heb gedaan wat betreft de na verzorging en de oefening. De symptomen bleven de zelfde. Het enige dat mij op dit ogenblik heeft geholpen op een verbetering is de behandeling bij Noordeinde Clinic in Den Haag. Na 8 weken was ik 70% pijnvrij en bijna mijn volledige energie terug. Dat kan ik aan iedereen aanbevelen. Voor mij heeft dat wel geholpen .

Nicky, Antwerpen (België)

Review for Fibromyalgie

5/5

Ervaring

Posted by Roelie

Afgelopen april 2016 bij het zoeken op internet, na jaren rondgelopen te hebben met chronische klachten tengevolge van de diagnose fybromyalgie terecht gekomen bij Noordeinde Clinics. Naar aanleiding van de geschreven stukjes van mensen die daar geweest waren, had ik er een goed gevoel bij en de hoop dat ik mijn leven weer een beetje op de rails zou kunnen krijgen. Constant extreem moe en overal pijn in mijn lijf zonder uit te kunnen leggen aan anderen hoe dit mijn leven beïnvloedde, hoopte ik dat deze behandeling voor mij de uitkomst zou kunnen zijn. Afspraak gemaakt en de eerste behandelingen ondergaan na de test. Vreemde ervaring als je het smerige water ziet en beseft dat dit allemaal uit jouw lijf komt. Schokkend ook dat je lijf zo laat zien hoe verzuurt je bent.Heb extreme klachten gehad tijdens behandeling maar altijd het vertrouwen gehad dat het beter zou worden. Na aantal behandelingen nogmaals getest en bleek dat ik ziekte van Lyme had en positief testte op toxoplasmose. Daarna ook gestart met korrels om die bacterie aan te pakken en kan inmiddels na 10 behandelingen zeggen dat ik nagenoeg pijn vrij ben en de vermoeidheid snel weer bij trekt na een dag werken. Iedereen in mijn omgeving ziet en merkt de verandering en ik ben super blij met een leefbaar leven. Bedankt voor de steun en het supporten tijdens de behandelingen. Ik wens jullie heel veel succes toe en heb mijn ervaringen inmiddels breed uitgedragen naar ieder die mijn verhaal wil horen. Liefs Roelie

Review for Fibromyalgie

5/5

Een feestje!

Posted by Jennefer

Een feestje! De reden waarom zul je denken, nou dat zal ik hieronder uitleggen.

Nadat mijn fybromyalgie was vastgesteld, ben ik medicijnen van de huisarts gaan gebruiken. Celebrex tegen de ontstekingen en Amitriptyline om beter te slapen. Dit hielp op zich goed, tot zo’n 3 maanden geleden. Het deed bijna niets meer, veel pijn en doodmoe…

Ik ging terug naar de huisarts met hoop op eventueel nieuwe medicijnen of hogere dosis, maar nee het enige wat ik te horen kreeg was dat er verder niks aan te doen is en ik mocht gaan!!!

Daar liet ik het absoluut niet bij zitten!

Ik dacht bij mezelf: “ik ben 33 jaar, moeder van 2 kinderen en ik moet toch meer kunnen genieten dan nu?!? Dit moet anders!?!?”

Op internet naar diverse behandelingen en oplossingen gezocht, tot ik bij Noordeinde Clinics in Den Haag kwam. Het zag er goed uit en ik dacht: “ach, baat het niet dan schaadt het niet”. 2 weken later kon ik terrecht….

Na een meting met een apparaat dat je hele lijf doormeet en de blokkades ziet, ging ik een speciaal voetenbad met een ionische spiraal en een soort zout. Sceptisch als ik was dacht ik: “nou, we zien wel”. Na een half uurtje -waarbij we gezellig gepraat hebben over mij en mijn ziekte- keek ik naar mijn voeten in het bad…… Ik schrok me rot!! Het hele water was bruin geworden!! Ik dacht is dit wel goed?? Dat bleken dus de afvalstoffen uit mijn lijf te zijn… Ok, dacht ik. Leuk.

Afspraken gemaakt voor een aantal keren en ik ging naar huis. Normaal in de auto vrij veel pijn in mijn heupen en knieën maar nu …. Niks! Ik dacht: “he wat is dit”. Mijn benen voelden heel erg licht aan alsof ik net een sprintje had getrokken. Dit gevoel bleef de komende 3 dagen aanhouden en ik kon zelfs weer in kleermakerszit zitten!!!! Ik was zo blij dat ik ervan huilde!

De behandelingen daarna verbeterde eigenlijk alles. Mijn benen, heupen, nek schouders en uiteindelijk mijn handen. Ik kon weer potjes opendraaien zonder hulp! Ik ben weer gaan skaten met mijn dochter!

Maar afgelopen weken een aantal tests voor mijzelf gedaan. Ik ben samen met mijn lieve man die mij in alles zoveel steunt een avond naar Walibi gegaan, 3 uur lang lopen en in achtbanen gaan enz…. En wat denk je??? Niks, nada, noppes!!! Geeeeeeeeenn pijn!!!

Het weekend daarna ben ik met mijn vriendin uit gegaan, lekker ff de stad in en dansen tot de zon op komt. Nou dat was inderdaad zo, hele avond/nacht gedanst en ineens was het half 5 in de ochtend!!! Gauw naar huis….. En de volgende dag….. Geen pijn!!! Een beetje spierpijn maar totaal geen gewrichtspijn!!

DAT WAS DUS MIJN REDEN VOOR EEN FEESTJE!!

Ik heb in totaal 6 behandelingen gehad met de Med Matrix en het voetenbad, ben gezonder gaan leven, minder suiker en meer vitamines. Uiteindelijk begon ik ook sceptisch, maar eerlijk is eerlijk dit werkt!

Natuurlijk zal het bij iedereen anders werken en/of aanslaan maar ik raad het iedereen aan!!

Mijn leven is veranderd, nee, ik heb mijn leven terug dankzij Noordeinde Clinic!!!

Review for Fibromyalgie

5/5

Na 20 jaar fibromyalgie geen pijn meer

Posted by Reinie

Ook ik wil mijn ervaringen met de noordeindeclinics vertellen.

Mijn leeftijd is 73 jaar en had al ruim 20 jaar fibromyalgie. Ging op een dag naar de stad en stond aan de grond genageld, kon geen stap meer doen. Gelukkig was mijn dochter erbij en heeft zij me met de auto naar huis gebracht.

Na enkele dagen op bed gelegen te hebben kwam de huisarts. Zij begreep niet wat ik had en zei we zullen een afspraak maken bij de reumatoloog. Die deed onderzoeken en liet bloed prikken en na verloop van tijd kreeg ik de uitslag Fibromyalgie.

Ik vroeg wat is dit voor een ziekte en hij zei als je vandaag niet kunt afwassen mag je morgen niet een dubbele afwas doen. Ga je dit wel doen dan kom je in een rolstoel. Ik had de fibromyalgie spontaan gekregen.

Schrok ervan en ging dus verder met rustig aandoen. Heb nog andere dingen geprobeerd maar niets hielp.

Dus alle jaren rustig aangedaan. Veel rusten en niet overal meer naar toe. Want ging ik een dagje weg moest ik 3 dagen bijkomen.

Maar toen hoorde ik van de Noordeindeclinics en dacht moet ik dit op mijn leeftijd nog wel doen. Toch gelijk maar een afspraak gemaakt en kwam bij 2 hele lieve mensen terecht. De jonge vrouw zelf heeft ook fybromialgie gehad en was er door dezelfde behandeling helemaal vanaf.

Dus gelijk begonnen met de behandelingen. Eerst werd er een meting gedaan hoe je lichaam op dat moment was. O.a. stond er bij de uitslag dat ik veel afvalstoffen in het lichaam had.

Daarna moest ik op een behandeltafel gaan liggen en werd er iets met elektroden op m’n rug gedaan.

En dan krijg je een voetenbad met warm water waaraan zout is toegevoegd en daar ga je dan met je voeten in zitten en komen je afvalstoffen uit je lichaam in het water terecht. Dat is heel bijzonder. Bij mij was het water de 1e keer oranje,  de 2e keer groen en de volgende behandelingen bruin. Daar schrik je wel van als je dat donkerbruine water dan ziet. Maar het hoort er allemaal bij.

Bij de 5e behandeling had ik heel veel minder pijn. Bij de 6e behandeling liep ik al hele stukken en ben ik zelfs naar het station gaan lopen.

Bij de 7e behandeling vertelde ik dit aan Dieuwertje en die zei dan heb je volgende week je laatste behandeling.

Kreeg ik daar toen nog een meting en mijn lichaam gaf o.a. aan dat de verzuring er helemaal uit was. En zo waren er nog meer van die dingen. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik toch naar de Noordeindeclinics ben gegaan. En mijn leven is nu heel anders en geen pijn meer en je kunt ook gewoon weer van alles ondernemen.

Geweldig toch!

Review for Fibromyalgie

5/5

Geen pijn meer

Posted by Joke

Ik kan zonder twijfel zeggen dat door mijn behandelingen afgelopen jaar bij Noordeinde clinics, ik de rest van mijn leven kan bouwen.

Afgelopen jaar is een jaar geweest waarin ik ervan overtuigd was dat er nog meer te winnen viel betreft mijn gezondheid en op deze manier ben ik in contact gekomen met Noordeinde Clinic. Oprechte mensen met een ware passie voor hun vak, zeer deskundig en ze gaan zeker een stap verder om het meest optimale resultaat te bereiken.

Om zo optimaal mogelijk te functioneren was ik zelf erg actief door middel van beweging, gezonde voeding, yoga en een juiste balans in daily life. Het verminderen van stressfactoren en focus op dingen die goed en positief zijn met een sterk vertrouwen in het creeren van een sterke body en mind. Na veel verschillende behandelingen en er zelf dagelijks alles aan te doen om de kwaliteit van leven te optimaliseren, bereikte ik nog niet mijn doel. Ik bleef het gevoel houden dat er is meer dan dit. Na de behandelingen bij Noordeinde heb ik geen pijn meer, veel energie en zelfs nu zit hierin dagelijks nog een stijgende lijn. En een gezond en sterk lijf trekt meer van deze energie aan waardoor ik nu mijn dromen en plannen wél waar kan maken. Ik had mijn leven aangepast naar wat er mogelijk was en ik dacht dat ik daar tevreden mee was. Nu weet ik dat de wereld weer open ligt ook voor mij en dat ik niet hoef te settelen, ik heb de kracht en energie om in dit nieuwe jaar een van de grootste stappen ooit te maken en mijn lang uitgestelde droom, om Internationaal te wonen en te werken, te gaan volgen.

Geintresseerd om meer te horen, mijn complete verhaal, de behandelingen en vooral het effect ervan? Neem dan contact op via Noordeinde. Mijn advies: alles is het waard om je gezondheid terug te hebben en daar word ik dagelijks al aan herinerd zodra ik wakker word met een big smile op mijn gezicht.

‘Be fearless in the pursuit of what sets your heart on fire’

Review for Fibromyalgie

5/5

Geweldig resultaat

Posted by Jeannet

Een vriendin van mij heeft deze behandeling gedaan en dat was voor mij reden om het ook maar ’s te proberen. Heb al jaren last van chronische vermoeidheid en constante pijn in mijn spieren en gewrichten. Daar hangen ze dan het label fibromyalgie aan waar ze in het reguliere weinig mee kunnen. Na 1 behandeling bij Noordeinde Clinic merkte ik niet zoveel. Na de tweede behandeling kreeg ik een griepje en na de derde behandeling was ik voor ongeveer 70% pijnvrij… Uiteindelijk heb ik 8 behandelingen gedaan. Moet nu weer wennen aan mijn lichaam omdat ik dat ik geen pijn meer heb. Het zijn dus toch afvalstoffen die de pijn veroorzaken. Ik heb een behandeling met de Medical Matrix en het voetenbad gehad. De locatie is heel mooi en begeleiding door Dieuwertje is liefdevol. Heb trouwens ook weer ontzettend veel energie. Gelijk mijn hele huis opgeruimd en schoongemaakt. Ik kan alles weer.. Voor mij heeft het dus erg goed gewerkt!

Review for Fibromyalgie

5/5

Mijn ervaring

Posted by Danielle

Super vriendelijke en oprecht behulpzame mensen die het beste willen voor hun cliënten. Je wordt er goed en uitgebreid geholpen. Na enkele behandelingen en advies wbt supplementen voelde ik me een stuk beter. Aanrader.

Review for Fibromyalgie

5/5

Ervaring

Posted by Kim

In 2007 heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen wat dus vele klachten bij mij veroorzaakte. In het reguliere konden ze mij niet helpen. Via Google kwam ik bij Noordeinde Clinic terecht en verhaal klonk wel geloofwaardig en herknbaar.

Na een meting en een gesprek waarin ik alles goed uitgelegd kreeg ben ik een aantal behandelingen aangegaan en daar heb ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van. Klachten zijn geheel verdwenen na slechts 7 behandeling met Matrix + voetenbad. Na 6 behandelingen was ik alweer aan het hardlopen. Ook mijn menstruatie is weer normaal en ik heb weer zin in het leven en super veel energie. Ook mijn libido is weer zoals het hoort te zijn bij een vrouw van mijn leeftijd. Mensen zeggen ook dat ik er beter uit zie en dat ik weer straal. Sinds de behandelingen ben ik ook nog 8 kg afgevallen. Als klap op vuurpijl ben ik nu ook zwanger terwijl dat voor de behandeling niet lukte en artsen mij hadden verteld dat dat zonder medicijnen niet meer zou lukken! Kortom, ik leef weer en kan wel huilen van geluk. Dankjullie wel!

Review for ME

4/5

ME / CV

Posted by Mary

Fybromialgie in combinatie met ME/cvs is geen pretje. Deze aandoeningen vechten met elkaar. Super blij dat ik met Noordeinde Clinic in contact kwam. Door de behandelingen heb ik nu meer kwaliteit van leven. Mijn aandoeningen verdwijnen niet. Maar een heleboel lastige kwaaltjes die daardoor veroorzaakt worden wel. Zo verdwenen bij mij de ontstekingspijnen en spasme. En kreeg ik meer energie, ben minder vermoeid. Erg blij, dit heeft meer met mij gedaan dan alle medicatie ooit gedaan heeft.

Review for Fibromyalgie

5/5

Leven weer terug

Posted by Yvonne

Ben heel blij dat ik voor behandeling geweest ben en met het uitstekende resultaat.

Na jaren iedere keer lichamelijk een stukje inleveren had ik binnen 2 maanden mijn leven weer terug! Kan het iedereen aanraden.

Review for Fibromyalgie

5/5

Bijzondere ervaring

Posted by Laura

Ik heb fibromyalgie en chronische vermoeidheid. Inmiddels al tien jaar aan het zoeken naar een oplossing. Todat ik de stoute schoenen aantrok en Dieuwertje belde voor een afspraak. Nadat ik mijn klachten had verteld begreep zij in drie woorden waar ik het over had. Een warm bad van herkenning!! Ik raakte meteen enthousiast en maakte een afspraak. Half maart dit jaar heb ik alle acht behandelingen doorlopen en ik voel mij als een nieuw mens!! 90% klachten vrij !! Mijn leven is enorm veranderd, ik heb ook veel meer zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan en sta weer open voor anderen. Lieve mensen, bedankt voor jullie begrip, warmte en enorme steun in deze geweldige stap in mijn leven! Ik zal jullie nooit vergeten! Heel veel liefs van Laura

Review for Chronisch moe

5/5

Mijn ervaring kort samengevat

Posted by Barbara

Mijn klachten waren van een heel gevarieerde aard. Chronisch moe, geen energie, veel aangekomen, veel hoofdpijn, breinmist, slecht slapen, heel veel pijn in mijn buik. Ik was heel gespannen en constant alert, hoge spierspanning en algeheel een gevoel dat ik niet meer verder kon. Tijdens een eerste gesprek waarin ik veel vragen beantwoord kreeg, raakte ik heel nieuwsgierig over het effect dat de behandeling bij mij zou kunnen hebben. Na de eerste behandeling fietste ik met een heerlijk gevoel weg: zo die troep (dat wat mijn lichaam kwijt kon in het voetenbad na de Med Matrix) ben ik lekker kwijt. Het proces (totaal 7 behandelingen) dat volgde is een heel bevrijdend geweest. Mijn huid ziet er beter uit, mijn haar ook. Mijn darmen zijn rustig en mijn weerstand is mega goed. Waar ik zeer aangenaam door verrast was hoe de detox ook werkte op mijn gedachten. Ook toxische gedachten zijn verdwenen. Emotioneel heb ik ook een hele opfrissing mee gemaakt. Ik voel me energiek en kan de wereld weer aan, dus ik raad het echt iedereen aan. De begeleiding is liefdevol en ondersteunend. Gun jezelf deze behandeling, het is een cadeau.

Review for Fibromyalgie

5/5

Kwaliteit van leven terug

Posted by Monique

Heb inmiddels 8 behandelingen voor de fibromyalgie en 4 voor de astma achter de rug. En ik kan met een grote glimlach zeggen dat ik kwaliteit van leven heb terug gekregen. Leefde ik altijd van slaap naar slaap. Nu slaap ik alleen s’nachts. Gebruik geen pijnstillers meer en geniet weer van het leven. Ik raad het iedereen aan die pijn heeft of vermoeid is.

Review for Fibromyalgie

5/5

80% verbetering

Posted by Bep

Vanaf mijn 48ste jaar kreeg ik pijn aan mijn armen, nek, rug en buik. Na allerlei bezoeken aan huisarts, neuroloog, internist, en reumatoloog was de conclusie die door de specialisten werd getrokken dat ik fybromyalgie had. Ook werd er meteen bij verteld dat er niets aan te doen was. Ik was overgeleverd aan de paracetamol of iets straffers Naproxen en Tramadol. Niet echt bepaald om vrolijk van te worden. Sindsdien was het pappen en nathouden, maar de pijn was in bepaalde perioden nadrukkelijk aanwezig, maar was nooit weg. Ik moest er mee leren leven.

Afgelopen maart werd ik gebeld door een kennis die een jaar of 10 geleden was verhuisd naar een ander deel van Nederland. Zij wist dat ik fybromyalgie heb en kwam met een verhaal op de proppen van een vriendin van haar die ook fybromyalgie heeft en die was in een kliniek geweest in Den Haag. Zij had daar behandelingen ondergaan en had daar bijzonder veel profijt van. Ik heb die vriendin opgebeld en ze vertelde mij dat ze slecht ter been was en dat ze met de taxi naar de Noordeinde clinic was vervoerd. Na haar eerste behandeling kon ze weer op eigen kracht naar het station lopen. Toch een wandeling van ongeveer 10 minuten. Wonderbaarlijk toch.

Met de nodige scepsis nam ik in maart van dit jaar contact op met Noordeinde Clinic en kreeg Dieuwertje van Drecht aan de lijn en die vertelde mij dat ze zelf ook fybromyalgie heeft en dat ze na allerlei bezoeken aan specialisten in Nederland zonder echt resultaat naar huis werd gestuurd. Bij een dokter in Duitsland kwam ze uiteindelijk terecht, die haar kon helpen en die dat daadwerkelijk ook heeft gedaan.

Ik maakte mijn eerste afspraak en bij mijn eerste bezoek kreeg ik na een intakegesprek eerst een meting. Ik ging zitten op een stoel en kreeg aan beide polsen en enkels en op mijn hoofd electroden geplaatst opdat het lichaam werd doorgemeten. Oh ja, alle elektrische apparatuur moest uit, ook telefoons en mijn ringen en horloge moest ik afdoen. Na 8 minuten stilzitten en stil zijn, werd de uitslag van de meting bekend. Er werd een uitdraai gemaakt van de meting en die werd met mij besproken. Er was niet veel goeds te melden. Zowat over heel mijn lichaam waren blokkades en/of ontstekingen aangetroffen, behalve mijn lever daar was niks op aan te merken. Dat wetende moest ik vervolgens op mijn buik gaan liggen. Voorts werd er met een apparaat onder een bepaalde frequentie het bindweefsel op mijn rug losgemaakt en dat was op sommige plekken, vooral bij mijn schouders, geen pretje. Dat waren in ieder geval pijnlijke plekken van mijn lichaam. Daarna nam ik plaats in een stoel en moest mijn voeten in een voetbad met lauw water met zoutoplossing doen. In het bad was een anode die het water in beweging hield en de afvalstoffen uit het lichaam via de poriën van mijn voeten afvoerde in het voeten bad.Het proces van ontzuren en ontslakken was begonnen. Aanvankelijk verkleurde het water enigszins, maar na een klein half uur werd het donkerbruin en na een half uur zelfs tegen zwart aan toe. Kortom een vreemde gewaarwording. We namen afscheid van elkaar en spraken af dat ik de volgende week terug zou komen.

Na een paar behandelingen, zoals ik eerder beschreef, hoefde ik geen paracetamol meer te slikken omdat de pijn in mijn lichaam een stuk minder was geworden. Na 9 behandelingen werd er weer een meting gedaan, waaruit de conclusie werd getrokken dat de blokkades in mijn lichaam nagenoeg waren weggenomen. Onder mijn armen en in mijn benen zaten nog ontstekingen en op die plekken had ik ook nog last. Er kwamen nog 4 behandelingen en nu na 13 behandelingen kan ik zeggen dat ik voor 80% beter ben. Hoe het zich in de toekomst zal ontwikkelen moeten we afwachten. Jullie zijn mensen met een goed inlevingsvermogen die zichzelf ook kwetsbaar op durven te stellen. De gesprekken die we gevoerd hebben heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom door deze positieve ervaring heb ik dit stukje proza graag aan het papier willen toe vertrouwen. Mijn ervaringen over een jaar zal ik uiteraard ook weer melden.