Ons verhaal

“Op mijn 23ste kreeg ik -Dieuwertje van Drecht- de diagnose fibromyalgie. Dit betekende voor mij dat ik overal pijn had in mijn bindweefsel en last had van vermoeidheid. Douchen was al te vermoeiend en mijn haren wassen lukte bijna niet meer omdat ik mijn armen bijna niet meer kon optillen door de pijn.

Een symptoom is een waardevol signaal van jouw lichaam. Negeer of onderdruk het niet. Wij gaan op zoek naar mogelijke oorzaken met de Check, behandelen de kern van de klachten met de Matrix rugbehandeling en het Foot Bath en we geven advies welke supplementen u het beste kunt nemen.

Mijn vriend kwam op het idee om mijn lichaam weer helemaal terug te brengen naar de basis door te ontgiften. Een soort ‘reset’. Want als afvalstoffen zich ophopen in het bindweefsel, dan kan dat pijn gaan doen en vele lichaamsprocessen in de war schoppen. Dit is de theorie van dr. Alfred Pischinger.

Zo kwamen we op een behandeling uit Duitsland met apparatuur. Dat hebben we gedaan.

Eerst werd mijn lichaam van top tot teen doorgemeten met de Check. Uit de meting kwam een belasting met afvalstoffen en ik moest ontgiften met een rugbehandeling en een speciaal voetbad.

Al na de eerste behandeling voelde ik dat er ‘iets’ gebeurde in mijn lichaam. Na 4 behandelingen kreeg ik ook echt minder pijn en na 8 behandeling had ik bijna tot geen pijn meer! Het voelde alsof ik een knellend duikerspak had uitgetrokken.

Omdat ik inmiddels ook mijn baan kwijtgeraakt was door de klachten, kwamen we op het idee om professioneel ontgiften met apparatuur in Nederland aan te bieden met dezelfde apparatuur. Uiteraard nadat ik mij had omgeschoold tot Holistisch Therapeut.”

Wij behandelen nu ruim 4 jaar vele mensen met klachten zoals pijn in bindweefsel, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, burn out en chronische spierpijn.


Wij doen dit door de afvalstoffen uit het weefsel te ‘trekken’ met speciale apparatuur (de Matrix), het zelfherstel te activeren door middel van orgaan-frequenties en het uitleiden van de afvalstoffen door middel van een diffusie voetbad. Hierdoor wordt het bindweefsel weer schoon en kunnen lichaamsprocessen zoals de stofwisseling en de aansturing van organen weer optimaal verlopen. Hierdoor ervaren mensen vaak minder pijn, betere slaap, meer energie, betere stoelgang, minder depressief en minder stress.

1. Meten met de Check

2. Losmaken van de rug en het zelfherstel ondersteunen met frequenties.

3. Afvalstoffen (urinezuur) uitleiden via de voeten.

De apparatuur is gebaseerd op zuiver natuurwetenschappelijke principes en zijn gecertificeerd met TÜV Nord ISO 13485 en FDA approved. Dit is de hoogste certificeren ter wereld voor medische apparatuur.

Het voetbad is geen medisch apparaat maar een wellness apparaat.

Wij bieden als therapeut onderzoek, behandeling en advies op op het gebied van:

 • Ontstekingen
 • Fibromyalgie
 • Bijnieruitputting en burn out
 • Frozen Shoulder
 • Slaapproblemen
 • Afvallen
 • Hormoonklachten
 • Slechte doorbloeding
 • Buikklachten
 • Chronische vermoeidheid

De resultaten die wij hiermee bereiken spreken voor zichzelf. Via deze link leest u de ervaringen. De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Onze kliniek is vooral ook een bijzondere en gezellige plek met behulpzame mensen. We hebben 2 behandelruimtes. Een behandeling kost €95,00 per keer (incl. 21% BTW). Er zijn meestal maximaal 8 behandelingen nodig.

 • De eerste afspraak is altijd een intake waarin we het lichaam doormeten. Ook doen we direct een behandeling met de Matrix rugbehandeling en het Voetbad. Sommige mensen voelen dan direct of na een paar dagen al verschil.
 • De afspraken 2 t/m 7 bestaan uit de Matrix rugbehandeling en het Voetbad.
 • De laatste afspraak, afspraak 8, bestaat uit een meting (optioneel).

Wilt u weten hoe de behandeling ongeveer in zijn werk gaat, dan kunt u dat hier lezen. Of plan direct een afspraak.


Binnenkijken

professioneel ontgiften

De wachtkamer

Hier meten we door met een Check (spreekruimte)

Behandelruimte 2 (rugbehandelingen en voetbad)

Behandelruimte 1 (rugbehandeling en voetenbad)

De buitenkant


Team

[ERROR]