Winkelwagen
Tisso - Pro Em San
Onze beproefde PRO EM SAN
Dit product is met name voor de dikke darm.
Het origineel – met een uniek aanbod aan melkzuurculturen
• 31 hooggedoseerde, actieve micro-organismestammen, met name Bifidobacterium en Lactobacillus-bacterie
• 24 geselecteerde kruiden- en plantenextracten
Levende micro-organismen kunnen zich actief beschermen tegen maagzuur.
1 fles is goed voor 1 maand.
Inname
Neem 1 x 30 ml of 3 x 10 ml per dag (maatbeker) puur of verdund met stilstaand water. Het beste ten minste een half uur voor een maaltijd innemen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
We raden aan om Pro EM san/Pro EM san pur/Pro EM san junior naast Pro Basan/Pro Basan Complete in te nemen, en vice versa, volgens de individueel aanbevolen inname.
Bewaren bij kamertemperatuur voor opening, en uit de buurt van licht op een koele plaats bij max 7 °C na opening. Bruikbaar voor ca. 1 maand na opening.
Bewaar het product rechtop en drink niet rechtstreeks uit de fles.
Door de vorming van kooldioxide kan zich in de fles een lichte overdruk opbouwen.
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Schud het product voorzichtig voor het openen, niet schudden.
Compositie
Water; suikerrietmelasse en suikers; kruiden- en plantenextracten (engelwortel; anijs; basilicum; zwarte komijnzaad; bosbessenbladeren; dille; vlierbloesem; venkel; gember; grapefruitzaadextract; druivenpitextract (OPC); Ling Zhi (Ling Zhi of reishi-paddenstoel); zoethout ; olijfbladeren; oregano; pepermunt; ananas; frambozenbladeren; rode klaverbladeren; rooibus; rozenbottel; rozemarijnblaadjes; salieblaadjes; tijm); micro-organismen
De bacterieculturen in Pro EM san (ca. 1 • 1011 = 100 000 000 000 bacteriën per 100 ml):
1. Bacillus subtilis
2. Bifidobacterium animalis
3. Bifidobacterium bifidum
4. Bifidobacterium breve
5. Bifidobacterium longum
6. Bifidobacterium infantis
7. Bifidobacterium lactis
8. Enterococcus faecium
9. Lactobacillus acidophilus
10. Lactobacillus amylolyticus
11. Lactobacillus amylovorus
12. Lactobacillus bulgaricus
13. Lactobacillus casei 01
14. Lactobacillus casei 02
15. Lactobacillus casei 03
16. Lactobacillus crispatus
17. Lactobacillus delbrueckii
18. Lactobacillus farraginis
19. Lactobacillus gasseri
20. Lactobacillus helveticus
21. Lactobacillus johnsonii
22. Lactobacillus paracasei
23. Lactobacillus parafarraginis
24. Lactobacillus plantarum
25. Lactobacillus reuteri
26. Lactobacillus rhamnosus
27. Lactobacillus salivarius
28. Lactobacillus zeae
29. Lactococcus diacetylactis
30. Lactococcus lactis
31. Streptococcus thermophilus
Bevat zoethout.
De suikerrietmelasse en suikers worden tijdens het fermentatieproces door de micro-organismen opgenomen en omgezet in melkzuur.
Omdat dit een natuurlijk fermenterend product is, kan het celgetal variëren.
Overig
- Uitsluitend natuurlijke ingrediënten
- Vrij van schadelijke stoffen
- Bevat geen gist
- Geen lactose
- Geen conserveringsmiddelen
- Hypo-allergeen
- Vrij van geur- kleur en smaakstoffen
- Past binnen een vegetarisch dieet
De hier beschreven producten zijn voedingssupplementen. Het zijn geen farmacologisch actieve medicijnen. Dit sluit niet uit dat de voedings- en fysiologische eigenschappen van de kunnen worden gebruikt in het kader van de therapie vrijheid waarop de therapeut recht heeft zijn therapie te ondersteunen. Met de genoemde voedingssupplementen kunnen medische therapie en het gebruik van farmacologisch actieve medicijnen niet worden vervangen. Voedingssupplementen zijn ook geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.